tisdag 17 maj 2016

Vädermänniska och kalla fötter.

Äntligen lyser solen o energin börjar komma tillbaka.
Att man kan vara så vädersberoende är helt otroligt. När det är grått, mörkt och kallt så är man nästan det samma som människa.
När det är soligt och ljust så är man så mycket piggare och lättare på benen. Humöret är på topp och livet leker.

Igår måndag gjorde Oscar o jag inte många knop. Vi gick en sväng till återvinningen och lagade middag och det var nästan allt vi gjorde på hela dagen men vad gör det när man är ledig?

Han har ännu en gång fått en besvärlig hosta och jag tror det beror dels på väderomslaget samt att han alltid tar av sig sina strumpor.
Han springer alltid barfota inomhus och blir kall om fötterna. Hjälper inte att tjata på honom eller ta på strumporna för 5 min senare ligger de på golvet.
Jag går i och för sig också alltid barfota hemma, har väl fått det från mig. Lille bus!

Idag har vi redan tvättat 2 maskiner tvätt och städat lite på nedervåningen. Tanken var att jag skulle sätta upp lite tavlor men inspirationen är som bortblåst. Jag vill eller rättare sagt inte borra i väggarna så det får fint vänta. I betongväggen kan jag sätta tavelkrokar men lusten försvann. 
Det blir till att förbereda en lapp för eftermiddagens handling på Maxi istället och fundera ut en veckomatsedel som passa oss alla och veckans arbetstider.

Ha en go tisdag!!



Måndagens mellanmål.
Bananpannkaka, kiwi och kvarg men lite vaniljsocker.
Ser inte så aptitligt ut då det blev röra istället för hela pannkakor men
smaken är detsamma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar